Selahattin Demirtaş Namaz / Selahattin Demirtaş'tan her satırı bomba ifade ilk kez ... : + hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, partisinin diyarbakır il teşkilatında konuştu.

Selahattin Demirtaş Namaz / Selahattin Demirtaş'tan her satırı bomba ifade ilk kez ... : + hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, partisinin diyarbakır il teşkilatında konuştu.. Demirtaş'ı burada coşkulu bir kalabalık karşıladı. Demirtaş, zahmetli zor ve sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Metin demirtas & omer sargul. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, dün diyarbakır'da düzenlediği basın toplantısında, halka, cuma namaza hdp yöneticileri, di̇ayder üyesi seydaların yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Selahattin demirtaş alkışlar ve sloganlar eşliğinde camiye girdi.

Hdp lideri selahattin demirtaş, diyarbakır'da 2 bin kişiyle birlikte cuma namazı kıldı. Oysa dağdaki teröristler namazla alay edip,domuz eti yiyorlar, dinin afyon olduğunu söylüyorlar. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, dün diyarbakır'da düzenlediği basın toplantısında, halka, cuma namaza hdp yöneticileri, di̇ayder üyesi seydaların yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Selahattin demirtaş'ın namaz'a olan aşkı. Benim dedem palulu bir din alimidir.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş'ın ...
CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş'ın ... from icdn.ensonhaber.com
Namazın ardından cami çıkışında bir açıklama yapan demirtaş. Oysa dağdaki teröristler namazla alay edip,domuz eti yiyorlar, dinin afyon olduğunu söylüyorlar. + hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, partisinin diyarbakır il teşkilatında konuştu. Peki selahattin demirtaş serbest mi bırakılacak? İddianamede, 'şüpheliler' selahattin demirtaş ve nimettullah erdoğmuş'un toplanan kalabalığa hitaben, basın açıklaması yaptıkları yer aldı. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, dün diyarbakır'da düzenlediği basın toplantısında, halka, cuma namaza hdp yöneticileri, di̇ayder üyesi seydaların yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, dün basın toplantısı düzenledi. Selahattin demirtaş alkışlar ve sloganlar eşliğinde camiye girdi.

Berat kandilinde nasıl namaz kılınır ne kaç rekattır?

Demirtaş, cami çıkışı hem bayram mesajı verdi hem de gündem ile ilgili soruları yanıtladı. Daha önce kıblemiz taksim sözleriyle eleştiri oklarının hedefi olan selahattin demirtaş da cemaatin arasında saf tuttu. Hdp lideri selahattin demirtaş, diyarbakır'da 2 bin kişiyle birlikte cuma namazı kıldı. Soylu, her iki yerde yaptığı konuşmada da selahattin demirtaş'ı hedef aldı. 7 haziran seçimlerinde ''taksim kâbe'mizdir'' diyen hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş bir grup hdp'liyle birlikte yenişehir. Selahattin demirtaş alkışlar ve sloganlar eşliğinde camiye girdi. Selahattin demirtaş'ın namaz'a olan aşkı. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, bir grup hdp ' liyle birlikte, yenişehir ilçesinde bulunan sümerpark ' ta cuma namazı kıldı. Selahattin demirtaş ve osman baydemir cuma namazı kıldı. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, dün diyarbakır'da düzenlediği basın toplantısında, halka, cuma namaza hdp yöneticileri, di̇ayder üyesi seydaların yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Önce fatih camisi'nde teravih namazını kıldı, sonra sultanahmet meydanı'nda sahur programına katıldı. Namaza hdp yöneticileri, di̇ayder üyesi seydaların yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Demirtaş'ı burada coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Demirtaş, cami çıkışı hem bayram mesajı verdi hem de gündem ile ilgili soruları yanıtladı. Terör örgütü pkk'nın siyasi uzantısı hdp'nin eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın tutuklu olduğu davadan tahliye kararı çıktı. Demirtaş, zahmetli zor ve sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Diyarbakır halkını, birlikte cuma namazı kılmaya çağıran demirtaş, yarın cuma, cuma namazını da. Cuma namazı için herkesi diyarbakır'a çağıran demirtaş'tan namaz sonrası sert açıklamalar diyarbakır'da cuma namazı sonrasında konuşan hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş.

Selahattin Demirtaş abisi ile ilgili soruya cevap verdi
Selahattin Demirtaş abisi ile ilgili soruya cevap verdi from icdn.ensonhaber.com
Dünkü sur çağrısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan demirtaş, cuma akşamı bütün halkımızı mezarlıklara. İddianamede, 'şüpheliler' selahattin demirtaş ve nimettullah erdoğmuş'un toplanan kalabalığa hitaben, basın açıklaması yaptıkları yer aldı. Berat kandilinde nasıl namaz kılınır ne kaç rekattır? Müslüman kürt halkı 362 views1 year ago. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş diyarbakır'da bayram namazı çıkışı açıklama yaptı. Soylu, her iki yerde yaptığı konuşmada da selahattin demirtaş'ı hedef aldı. Ben müslümanım, eşim 5 vakit namaz kılar, kıblem kabe'dir. Daha önce kıblemiz taksim sözleriyle eleştiri oklarının hedefi olan selahattin demirtaş da cemaatin arasında saf tuttu.

Metin demirtas & omer sargul.

Avrupa i̇nsan hakları mahkemesi (ai̇hm) selahattin demirtaş'ın serbest bırakılması gerektiğine karar verdi. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, dün düzenlediği basın güvenlik noktalarındaki aramanın ardından, alana alınan vatandaşlarla bir süre görüşen demirtaş, daha sonra namaz kıldı. Hdp eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın tutuklu yargılandığı davaların birinde tahliye edildi. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, diyarbakır sümerpark'ta toplanan yaklaşık 3 bin kişi ile namaz kaldı. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, bir grup hdp ' liyle birlikte, yenişehir ilçesinde bulunan sümerpark ' ta cuma namazı kıldı. Namazın ardından cami çıkışında bir açıklama yapan demirtaş. Annem beş vakit namaz kılar, eşim beş vakit namaz kılar. Dünkü sur çağrısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan demirtaş, cuma akşamı bütün halkımızı mezarlıklara, parti şehitlerinin. Peki selahattin demirtaş serbest mi bırakılacak? Demirtaş, zahmetli zor ve sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Daha önce kıblemiz taksim sözleriyle eleştiri oklarının hedefi olan selahattin demirtaş da cemaatin arasında saf tuttu. Demirtaşın meselesi türkiye'nin geleceğini karartmak diyen başbakan, bize yaptığı ithamlara gelince, ben sur'un her taşını demirtaş'tan iyi bilirim. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş bayram namazını diyarbakır'da kıldı.

Selahattin demirtaş ve osman baydemir cuma namazı kıldı. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, dün düzenlediği basın güvenlik noktalarındaki aramanın ardından, alana alınan vatandaşlarla bir süre görüşen demirtaş, daha sonra namaz kıldı. Hdp lideri selahattin demirtaş, diyarbakır'da 2 bin kişiyle birlikte cuma namazı kıldı. İddianamede, 'şüpheliler' selahattin demirtaş ve nimettullah erdoğmuş'un toplanan kalabalığa hitaben, basın açıklaması yaptıkları yer aldı. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş diyarbakır'da bayram namazı çıkışı açıklama yaptı.

Selahattin Demirtaş'ın anne ve babası trafik kazası yaşadı ...
Selahattin Demirtaş'ın anne ve babası trafik kazası yaşadı ... from i.internethaber.com
7 haziran seçimlerinde ''taksim kâbe'mizdir'' diyen hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş bir grup hdp'liyle birlikte yenişehir. Ben müslümanım, eşim 5 vakit namaz kılar, kıblem kabe'dir. Dünkü sur çağrısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan demirtaş, cuma akşamı bütün halkımızı mezarlıklara, parti şehitlerinin. Demirtaş, zahmetli zor ve sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Berat kandilinde nasıl namaz kılınır ne kaç rekattır? Hdp eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın tutuklu yargılandığı davaların birinde tahliye edildi. Selahattin demirtaş namazdan yaklaşık yarım saat sonra camiden çıkabildi. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, bir grup hdp ' liyle birlikte, yenişehir ilçesinde bulunan sümerpark ' ta cuma namazı kıldı.

Hdp eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın tutuklu yargılandığı davaların birinde tahliye edildi.

Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, acilen, hızlı bir şekilde çözüm iradesinin yeniden ortaya çıkması ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan demirtaş, özetle şunları söyledi Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, diyarbakır sümerpark'ta toplanan yaklaşık 3 bin kişi ile namaz kaldı. Selahattin demirtaş namazdan yaklaşık yarım saat sonra camiden çıkabildi. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş bayram namazını diyarbakır'da kıldı. Diyarbakır halkını, birlikte cuma namazı kılmaya çağıran demirtaş, yarın cuma, cuma namazını da. Müslüman kürt halkı 362 views1 year ago. Selahattin demirtaş ve osman baydemir cuma namazı kıldı. İddianamede, 'şüpheliler' selahattin demirtaş ve nimettullah erdoğmuş'un toplanan kalabalığa hitaben, basın açıklaması yaptıkları yer aldı. Demirtaş, zahmetli zor ve sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Namaza hdp yöneticileri, di̇ayder üyesi seydaların yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Dünkü sur çağrısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan demirtaş, cuma akşamı bütün halkımızı mezarlıklara. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, dün diyarbakır'da düzenlediği basın toplantısında, halka, cuma namaza hdp yöneticileri, di̇ayder üyesi seydaların yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş, bir grup hdp ' liyle birlikte, yenişehir ilçesinde bulunan sümerpark ' ta cuma namazı kıldı.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Chiellini Balotelli : Chiellini: «Balotelli persona negativa, Felipe Melo una ... / Tijekom utakmice s brazilom na kupu.

Guido Musetti Moglie : In Cucina Con Violetta: Caffè Musetti oltre settant'anni ... - Sono socio fondatore di apians (1999), membro.